LOTGENOTENDAG 13 OKTOBER 2018

De Rogier Hulst Foundation nodigt ouders die een kind verloren hebben uit op zaterdag 13 oktober 2018. Broers en zussen die met hun ouder(s) willen meekomen zijn ook van harte welkom.
 
Zaterdag 13 oktober Lotgenotendag
Van 10.00 t/m 16.00 in Drakenzaal Conferentiecentrum Drakenburg, Doctor Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn.
 
De kosten bedragen € 32,50 per persoon.
 
Programma Lotgenotendag 13 oktober 2018
 
10.00 Ontvangst in Drakenburg met koffie/thee en snoeperijen in het restaurant van Drakenburg. Drakenburg (Doctor Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn) was van oudsher een ridderhofstad en een kasteel dat in het tweede kwart van de 14de eeuw nabij Baarn in het gewest Eemland werd gebouwd.. Er zijn voldoende parkeerplaatsen dichtbij de ingang van Conferentiecentrum Drakenburg.
 
10.30 Astrid van Vugt heet u welkom in de Drakenzaal en begeleid de openingsceremonie. Fleur Hulst vertelt haar ervaringen na het overlijden van haar broer door Zelfdoding. Een lotgenoot vertelt over haar gevoel en ervaringen van onze Themamiddag.
 
11.15 Tineke Rodenburg heeft een eigen praktijk voor psychosociale/systeemtherapie met specialisatie verliesverwerking, relatietherapie. Ze is Docent aan de post-bachelor rouwbegeleidingskunde Hogeschool Utrecht, Docent Rino-zuid POH-GGZ, Docent Kindbehartiger academy en schrijfster. Een kleine greep uit haar bruisende Loopbaan. Een bijeenkomst waarin je je verhaal deelt. En op adem komt. “Samen delen, samen helen” staat centraal.
 
13.00 Staat er een heerlijke lunch voor jou klaar met biologische gerechten in het restaurant.
 
14.00 Uitleg over de Rogier Hulst Foundation, waar we voor staan en wat wij willen bereiken en waar we samen naar toe willen na aanleiding van stellingen. Rosa Jansen, Voorzitter Raad van bestuur Slachtofferhulp Nederland is aanwezig. Na haar korte introductie is er ruimte voor vragen, opmerkingen, ideeën, tips.
 
14.45 Een wandeling over het fraaie Landgoed Drakenburg, met zijn bosrijke omgeving en mooie zwemvijvers.
 
16.00 Afsluiting
 
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com

 
Ga terug naar de agenda