BIJEENKOMSTEN VOOR LOTGENOTEN IN HET VOORJAAR VAN 2018

De Rogier Hulst Foundation nodigt ouders die een kind verloren hebben uit op vrijdag 16 maart 2018 en/of zaterdag 21 april 2018.  Broers en zussen die met hun ouder(s) willen meekomen zijn ook van harte welkom.
 
Vrijdag 16 maart Lotgenotendag
10.00 - 16.00  Bloemenzolder Conferentiecentrum Drakenburg Dr. Albert Schweitzerweg 13744 MG Baarn. https://www.drakenburg.nl
 
Programma Lotgenotendag 16 maart 2018
 
10.00 Ontvangst in Drakenburg met koffie/thee en snoeperijen in het restaurant van Drakenburg. Drakenburg (Doctor Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn) was van oudsher een ridderhofstad en een kasteel dat in het tweede kwart van de 14de eeuw nabij Baarn in het gewest Eemland werd gebouwd.. Er zijn voldoende parkeerplaatsen dichtbij de ingang van Conferentiecentrum Drakenburg.
 
10.30 Astrid van Vugt heet u welkom op de Bloemenzolder en begeleid de openingsceremonie. Toon de Keijzer vertelt over zijn ervaringen van onze eerste lotgenotendag afgelopen najaar. Jack Keijzer vertelt zijn persoonlijke verhaal over zijn zoon Remy, die op 22 jarige leeftijd uit het leven is gestapt en hoe hij met de vragen is omgegaan, “Hoe kan ik weer blij worden na de dood van mijn kind”? “Hoe wil ik mijn verdriet verwerken”? “Hoe ga ik met schuldgevoel en machteloosheid om? “Had ik iets kunnen doen”?
 
11.15 Patricia Wouters is een externe deskundige, die een onderdeel in het ochtendprogramma van de bijeenkomst begeleidt. Zij is rouwtherapeut en verliesdeskundige en werkt vanuit haar eigen praktijk in Heiloo (Noord Holland). Samen met Patricia en de andere deelnemers sta je stil bij de impact die dit verlies bij jou teweeg heeft gebracht. Aan de hand van korte inleidingen, oefeningen, samen delen en ervaren, nodig je jezelf uit om perspectief aan te brengen in je eigen levensverhaal waarin dit verlies plaatsvond. Een bijeenkomst waarin je je verhaal deelt. En op adem komt. “Samen delen, samen helen” staat centraal.
 
13.00 Staat er een heerlijke lunch voor jou klaar met biologische gerechten in het restaurant.
 
14.00 Uitleg over de Rogier Hulst Foundation, waar we voor staan en wat wij willen bereiken en waar we samen naar toe willen na aanleiding van stellingen. Ruimte voor vragen, opmerkingen, ideeën, tips.
 
14.45 Een wandeling over het fraaie Landgoed Drakenburg, met zijn bosrijke omgeving en mooie zwemvijvers.

16.00
Afsluiting
 
De kosten voor de lotgenotendag zijn €27,50 per persoon.
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
 

Ga terug naar de agenda