BIJEENKOMST THEMAMIDDAG IN HET VOORJAAR VAN 2018

Programma Themamiddag 21 april 2018
13.00  Ontvangst in zaal Noorderligt Drakenburg Baarn met koffie/thee en snoeperijen
 
13.20  Welkom door Astrid van Vugt van de Rogier Hulst Foundation
 
13.30  We gaan met elkaar in gesprek. Formeren kleine groepjes (maximaal vier personen) aan de hand van vragen van het kaartspel “Levenslang"
 
Thema is relatie en gezin. Hoe ga ik met rouw, verdriet om in een relatie (ook als je gescheiden bent) en met je overige kinderen, als ik als ouder getroffen wordt door het verliezen van je kind door Zelfdoding? 
 
14.30  Pauze
 
14.45  Start workshop Intuïtief schilderen door Sandra Rodenburg, lotgenoot en beheerder van Facebookpagina Shine On, deze pagina  is voor ouders die hun zoon of dochter fysiek moeten missen door suïcide. 
We beginnen deze workshop Intuïtief schilderen met een geleide meditatie.Een bodyscan en ook de chakra's, de energiecentra van ons lichaam, betrekken we in deze meditatie.
 
Door ons te focussen met behulp van meditatie op het hier en Nu kunnen we gemakkelijker contact maken met eventuele spanning en blokkades in ons lichaam.
Vanuit deze bewustwording gaan we schilderen. We beelden met behulp van verf uit wat we onbewust met ons meedragen. Intuïtief kiezen we kleuren. Het vormgeven en het schilderen met kleur kan helend werken.
 
Voor deze workshop is schilderervaring niet nodig. 
 
16.30 Afsluiting 
Voor diegene die willen is er gelegenheid voor een drankje in de Lounge
 
De kosten voor de Themamiddag  zijn  €30,00 per persoon.
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com

Ga terug naar de agenda