LOTGENOTENDAG 13 OKTOBER 2018

SAMEN DELEN SAMEN HELEN met 42 lotgenoten, prachtige sprekers Rosa Jansen, Tineke Rodenburg, Fleur Hulst en Sandra Rodenburg op Drakenburg Baarn. Met als onderwerpen rouwproces en slachtofferhulp, de lichtjesceremonie elkaar ontmoeten in kleine groepen. Was weer heel bijzonder en waardevol voor ouders en kinderen die hun kind/broer/zus hebben verloren door ZELFDODING
 
Zaterdag 10 november van 13.00 - 16.30 organiseert de Rogier Hulst Foundation een Themamiddag in het Geveltje Drakenburg Baarn.
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
Zaterdag 13 oktober Lotgenotendag
Van 10.00 t/m 16.00 in Drakenzaal Conferentiecentrum Drakenburg, Doctor Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn.
 
De kosten bedragen € 32,50 per persoon.
 
Programma Lotgenotendag 13 oktober 2018
 
10.00 Ontvangst in Drakenburg met koffie/thee en snoeperijen in het restaurant van Drakenburg. Drakenburg (Doctor Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn) was van oudsher een ridderhofstad en een kasteel dat in het tweede kwart van de 14de eeuw nabij Baarn in het gewest Eemland werd gebouwd.. Er zijn voldoende parkeerplaatsen dichtbij de ingang van Conferentiecentrum Drakenburg.
 
10.30 Astrid van Vugt heet u welkom in de Drakenzaal en begeleid de openingsceremonie. Fleur Hulst vertelt haar ervaringen na het overlijden van haar broer door Zelfdoding. Een lotgenoot vertelt over haar gevoel en ervaringen van onze Themamiddag.
 
11.15 Tineke Rodenburg heeft, als therapeut, veel ervaring in het begeleiden van nabestaanden na suïcide. Daarnaast heeft zij, ook van zeer nabij, ervaren wat de impact is op het gezin en zijn sociale omgeving wanneer een kind zich zelf dood. Een bijeenkomst waarin je je verhaal deelt. En op adem komt. “Samen delen, samen helen” staat centraal.
 
13.00 Staat er een heerlijke lunch voor jou klaar met biologische gerechten in het restaurant.
 
14.00 Uitleg over de Rogier Hulst Foundation, waar we voor staan en wat wij willen bereiken en waar we samen naar toe willen na aanleiding van stellingen. Rosa Jansen, Voorzitter Raad van bestuur Slachtofferhulp Nederland is aanwezig. Na haar korte introductie is er ruimte voor vragen, opmerkingen, ideeën, tips.
 
14.45 Een wandeling over het fraaie Landgoed Drakenburg, met zijn bosrijke omgeving en mooie zwemvijvers.
 
16.00 Afsluiting
 
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com

 

 

 
Ga terug naar de agenda