LOTGENOTENDAG 19 MAART

Onze Lotgenotendag was in één woord GEWELDIG 💓
 
De Ademhalingsessie van onze top trainers was een mooie en een heel bijzondere ervaring. Dank je wel Cora Verkuilen en @Harm Steenhuijzen voor jullie warme, waardevolle intense aandacht voor ons!
 
Normaal zijn het vooral dagen met veel praten. Nu deden de stilte en de adem het woord.
 
Er is veel gehuild, ook gelachen, gezongen, geraakt, geleefd. Van overleven naar weer iets meer durven/ mogen /kunnen /willen leven…
 
Locatie Catharinadal in Oosterhout was echt een sfeervolle top locatie en zo”n gastvrije ontvangst. Alles klopte. Wij zijn diep geraakt en dankbaar 🙏
 
— Astrid van Vugt

 
Met veel liefde organiseert de Rogier Hulst Foundation een Lotgenotendag voor ouders die hun kind zijn verloren door zelfdoding. Op zaterdag 19 maart 2022 ontmoeten we elkaar van 10.00 tot 16.00 uur bij Sint-Catharinadal te Oosterhout. Waar je ademhaling voor troost kan vinden, waar je leert meer rust en plezier toe te laten. Samen met elkaar te delen en Samen met elkaar kunt helen. Een Lotgenotendag 2.0. Een cadeau voor jezelf.
 
Op 19 maart komt Cora Verkuilen ons tijdens de Lotgenotendag trainen. Haar mantra is: ‘You can always relax more’. En ze kan niet wachten om jou dat ook leren! Cora is adem- en yoga expert, oprichter van Yogatrainer en zij reist al jaren de wereld over met haar yoga en met ademmethode Liquid Breath®.
 
De ochtend zal in het thema staan van een proeverij van diverse ademervaringen en technieken. Je gebruikt maar 30 % van je longen en je ademcapaciteit in het gewone leven. Dat is heel gemakkelijk te verdubbelen, waardoor je ook weer meer levensenergie, rust, ontspanning en plezier kunt toelaten. Je leert dus hoe je dieper kunt ontspannen, zodat je beter slaapt en meer rust ervaart.
 
’s Middags gaan we Liquid Breath® ervaren. Dit is een zachte, ontvangende ademmethode, waarvoor je ook niets voor hoeft te kunnen.
 
Het is een relax-dag met ruimte voor onderling contact tussen Lotgenoten. Breng zelf een yogamat mee en een deken en kussen. Je trekt gemakkelijk zittende kleding aan voor de fijnste ervaring.
 
We hebben er vooral veel zin in en hopen je te zien op 19 maart!
 
→ Geef je snel op ←
 
Sint-Catharinadal
Kloosterdreef 3
4901 PH Oosterhout
Website Sint-Catharinadal
 
De bijdrage van € 44,50 per persoon kun je overmaken naar:
Rogier Hulst Foundation
NL66 TRIO 0254 7167 76
o.v.v. Lotgenotendag 19 maart 2022
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met:
Astrid van Vugt