LOTGENOTENDAG 16 MAART 2019

De Rogier Hulst Foundation nodigt jullie uit voor onze Lotgenotendag op zaterdag 16 maart 2019 in Hotel Ernst Sillem Hoeve Den Dolder. Ook jullie kinderen zijn van harte welkom. Het belooft weer een mooie waardevolle dag te worden.
 
De kosten bedragen voor deze dag €34,50 per persoon.
 
Graag aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
Programma Lotgenotendag 16 maart 2019
 
10.00 Ontvangst in de Lounge met koffie/thee en snoeperijen in Hotel Ernst Sillem Hoeve ( Soestdijkerweg 10-b, 3734 MH Den Dolder) , gelegen in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van de stad Utrecht. Het hotel is een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne faciliteiten van nu. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
 
10.30 Astrid van Vugt heet u welkom en begeleid de openingsceremonie.
 
11.15 Gertie Mooren heeft een eigen praktijk voor rouw, verlies en trauma therapie. Zij biedt ondersteuning aan het hele gezin. Zij geeft lezingen en workshops voor instanties die betrokken zijn bij mensen die een aangrijpend verlies hebben meegemaakt, en meer willen weten over het ondersteunen. En zij is vangnet' van jongerengroep 'Mijn masker af', een groep jongeren met ieder een eigen verhaal over verlies. Zij neemt een aantal jongeren met zich mee en zij vertellen hun ervaring over hun verlies. Een bijeenkomst waarin je je verhaal deelt met elkaar. En op adem komt. “Samen delen, samen helen” staat centraal.
 
13.00 Staat er in het restaurant een heerlijke lunch voor jou klaar met biologische gerechten.
 
14.00 Uitleg over onze activiteiten van de Rogier Hulst Foundation door Astrid van Vugt, waar we nu staan en wat wij willen bereiken en waar we samen naar toe willen. Hierna is er tijd voor het stellen van vragen, opmerkingen, ideeën uitwisselen, input.
 
14.45 Wij nodigen jullie uit voor een mooie wandeling in de koninklijke bossen van Lage Vuursche.
 
16.00 Afsluiting


 

 

 

 

 
Ga terug naar de agenda