LOTGENOTENDAG 12 OKTOBER 2019

De Rogier Hulst Foundation nodigt jullie uit voor onze Lotgenotendag op zaterdag 12 oktober 2019 in het Beauforthuis Woudenbergseweg 70, 3711 AB, Austerlitz (Zeist). Ook jullie kinderen zijn van harte welkom. Het belooft weer een mooie waardevolle dag te worden.
 
De kosten bedragen voor deze dag €36,00 per persoon.
 
Graag aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com. (jullie hebben je al aangemeld via onze appgroep ;)
 
 
Programma Lotgenotendag 12 oktober 2019
 
10.00 Ontvangst in de Kerkzaal van het Beauforthuis, met koffie/thee en snoeperijen. Het Beauforthuis is gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug met zijn bossen en heidegebieden. Het Huis is een gemeentelijk monument en is van boerderij tot landbouwschool Heidenoord tot kerk tot theater tot ontmoetingsplek omgedoopt.
 
10.25 Astrid van Vugt heet u welkom en begeleid de openingsceremonie.
 
11.00 Marianne van Wagensveld, master begeleidingskunde (mhob), act therapeut en mindfulness docent. Zij geeft (o.a) trainingen in omgaan met levensvragen, werkt als afstudeerbegeleider en supervisor op een hoge school, studierichting social work. Zij werkt onderzoekend, vanuit vragen/behoeften van lotgenoten, samen, vanuit "wat is", gericht op "er wat aan hebben en kunnen gebruiken in je eigen situatie", met humor. Een bijeenkomst waarin je je verhaal deelt. En op adem komt. “Samen delen, samen helen” staat centraal".
 
13.00 Staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar met biologische gerechten.
 
14.00 Sandra Rodenburg lanceert haar boekje. Dit is een bundeling van haar blogs, die zij in tweeënhalf jaar na Bas (zoon) zijn overlijden, aan hem schreef. Zij vertelt wat deze blogs voor haar betekenen en hoe zij langzaamaan een beetje aanvaarding kreeg van zijn zelfgekozen dood.
 
Astrid vertelt en deelt over de activiteiten van de Rogier Hulst Foundation en de betrokkenheid van Lotgenoten. Tijd om vragen, te stellen, opmerkingen, input en ideeën met elkaar uit te wisselen.
 
15.00 Gelegenheid voor een mooie wandeling. Het Staatsbosbeheer heeft verschillende wandel- en ATB-routes uitgezet, die bij het Beauforthuis starten of langskomen.
 
16.00 Afsluiting
 
In de derde week van september ontvangen jullie het definitieve programma en de betaalgegevens.
 
 

 

 

 
Ga terug naar de agenda