OP KRACHTEN KOMEN VOOR LOTGENOTEN, DIE EEN DIERBARE HEBBEN VERLOREN NA ZELFDODING

Rouwretraite (midweek 22- 23- 24 juni)
Rouwretraites, als een helende kuur voor je pijn, wanhoop en machteloosheid. Rogier Hulst Foundation organiseert een troostende retraite met aandacht voor jou, op een rustig en prachtige plek in de natuur. Speciaal aangeboden voor lotgenoten die een dierbare hebben verloren aan zelfdoding.
 • Wil je rust in je hoofd, of je hoofd kunnen laten rusten?
 • Wil je meer innerlijke balans in je emoties?
 • Wil je weer hoop en plezier voelen?
 • Wil je het leven weer de moeite waard vinden?

Ervaar hoe onze rouwretraites je rust, steun en begeleiding bieden; om al je emoties te mogen en durven doorvoelen. Wij bieden je de mogelijkheid om tot rust komen, op krachten te komen en ‘levens’-energie op te doen. Om samen met lotgenoten te delen, om verlichting te creëren en om samen te helen. Wij ondersteunen jou bij jouw rouwproces. Wij staan naast jou met je intense verdriet, omdat wij weten hoe machteloos, wanhopig en angstig je kan zijn, bij het verliezen van je dierbare, door zelfdoding. Wij bieden een luisterend oor en er is oprechte persoonlijke aandacht voor jouw verlies.
 
Wat mag je verwachten?
Voorop staat allereerst jouw persoonlijke behoefte. Hieronder staat ons aanbod omschreven en je bent vrij om zelf te voelen waar je op dat moment aan toe bent. Vanzelfsprekend ben je vrij om je eigen ritme te volgen. Hierbij een overzicht van mogelijkheden, welke in een vrij programma worden ingezet:
 • Groepsrituelen; helende en ontspannende oefeningen, (vollemaan)wandelingen en muziek bij vuur.
 • Persoonlijke coaching o.a. met Lifeboot-methodiek (inzicht in omgang met verliezen in eigen en andermans leven), Feeltoon (helende werking van klanken) en astrologie (inzicht in jouw persoonlijkheden als talenten, karaktereigenschappen en gaven).
 • Intuïtief schilderen e/of andere creativiteit.
 • Meditaties en boekentafel met prachtige boeken en gedichten.
 • Vrije tijd en stilte, diepgaande gesprekken, wandelingen in de natuur.
 • Luxe overnachtingen en heerlijk eten.
 • Massage of eventueel andere ontspannende behandelingen wordt aangeboden op afspraak (niet in prijs begrepen).

Waar
Je wordt van harte verwelkomd op de Oranjehoeve; een monumentale boerderij, midden in het natuurgebied de Peel. In deze rustige en mooie omgeving, op de grens van Noord-Brabant en Limburg, heeft ieder een eigen luxe kamer. Buiten is veel ruimte, groen, water rust . Een prachtige gebied om te wandelen of om je terug te trekken.
 
Prijzen
Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende of HR manager. Deze retraite biedt ondersteuning bij terugkeer van verzuim, bij herstel danwel in het functioneren op werk.
 
Luxe eenpersoonskamer €550,- voor 2 nachten en 3 daags programma.
 
Luxe tweepersoonskamer €475,- per persoon (kom je samen met partner, familielid of vriend(in) dan is dit een heerlijke kamer).
 
Dit 3-daagse rouwretraite is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x gezonde middag snack en 2x luxe diner met dessert, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Zowel individuele als groepsbijeenkomsten worden aangeboden. Je bent geheel vrij om te kiezen om wel of niet deel te nemen aan activiteiten zoals begeleide wandelingen, groepsrituelen met oefeningen danwel persoonlijke aandacht. Ook worden informatieve sessies aangeboden voor verdieping in rouw, je persoonlijke eigenschappen, helende werking van klanken en intuïtief schilderen. Je verblijft in een prachtige luxe kamer. De accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer, met een ruime douche. Sommige accommodaties hebben een buitenterras.
 
Aankomst 14,30 op dinsdag 22 juni. Vertrek 15.00 op donderdag 15.00
 
Twijfel
Heb je nog twijfels of vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We bieden je graag voorafgaand een nadere kennismaking aan via telefoon of zoom. Ook wij vinden het fijn om je voorafgaand aan deze retraite beter te leren kennen.
 
Wie
Een warm welkom van jullie begeleiders van deze midweek: Astrid van Vugt (ervaringsdeskundig), Sandra Rodenburg (ervaringsdeskundig), Edith Camps (coach). Je kan nu boeken, via
mail of neem contact op met Edith, 06-80138836 of Astrid 06-30008695.