THEMA MUZIEKOCHTEND

25 januari organiseert de Rogier Hulst Foundation een zeer inspirerende, bijzondere THEMA MUZIEKOCHTEND met de bekende MAARTEN PETERS in het Beauforthuis Austerlitz.
 
LOTGENOTEN MIS HET NIET EN GEEF JE SNEL OP: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
“Samen delen, Samen helen”, Maarten neemt ons mee naar onze mooie muziek herinneringen van onze dierbare kinderen/broer/zus . Gedurende ons rouwproces moeten we letterlijk door de pijn heen om ons beter te voelen en muziek kan daarbij helpen."  
Muziek versterkt het vrijkomen van emoties waardoor het een wezenlijk onderdeel vormt van ons rouwproces. Als onze emoties in beweging gebracht worden, kunnen ze gaan stromen en hoeven ze niet onderdrukt of vastgezet te worden. Dit kan een helend effect hebben.
 
Maarten Peters is een Nederlandse singer - songwriter
Hij speelt onder andere twee jaar in de Frank Boeijen Groep en brengt zelf enkele platen uit. Later gaat hij spelen in de band van Margriet Eshuijs. Hij componeert tot op de dag van vandaag voor Margriet Eshuijs, Liesbeth List, Rob de Nijs, Syb van der Ploeg, De Kast, Ruth Jacott, Frans Bauer, Willeke Alberti, Manuele Kemp, Marianne Weber, Nucha , Danny de Munk.
 
Themaochtend van 10.00 - 14.00
Voor ouders en jullie kinderen die hun kind/broer/zus hebben verloren door Zelfdoding.
De kosten zijn €45,00 per persoon.

 

 

 

 
Ga terug naar de Agenda.