Themamiddag ‘Wat is jouw verhaal?’

‘Ondersteboven’ (2020) is een roman die is gebaseerd op het verhaal van Astrid van Vugt, founder van de Rogier Hulst Foundation. In 2012 verloor Astrid haar zoon Rogier door zelfdoding. Op de themamiddag ‘Wat is jouw verhaal?’ vertelt de auteur van het boek, Annerieke de Vries, hoe ‘Ondersteboven’ tot stand kwam. Welke voorbereidingen waren er? Hoe ging zij om met emoties en hoe het lukte om ook humor in het boek te leggen. Annerieke verdiepte zich in rouw en verwerkte de vier rouwtaken van William Worden in ‘Ondersteboven’. De spanningsbogen, die ieder verhaal nodig heeft, sloten daar naadloos op aan.
 
Op deze themamiddag laat Annerieke jou ervaren hoe het is om over een dierbare persoon die door zelfdoding is overleden, te schrijven. Schrijfervaring is niet nodig.
 
Op deze themamiddag laat Annerieke de Vries, schrijfster ‘Ondersteboven’ , jou ervaren hoe het is om over een dierbare persoon die door zelfdoding is overleden, te schrijven. Schrijfervaring is niet nodig.
 
Themamiddag “Wat is jouw verhaal” vindt plaats op 11 september van 13.00 tot 17.00. De kosten zijn €39,50 per persoon. Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg
 
Aanmelden: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
Annerieke de Vries (1964) heeft 38 jaren in de gezondheidszorg gewerkt en is coach. In 2009 begon zijn aan haar eerste boek, de thriller ‘Sluipwesp’. Ze schreef acht versies en negen jaren later gaf uitgeverij de Crime Compagnie in 2018 ‘Sluipwesp’ uit.
 
De ervaringsjaren die zij opdeed, zijn zeer waardevol gebleken. In 2019 gaf Futuro Uitgevers haar boek ‘Een voltooid leven, roman over een doorleefd afscheid’ uit. In 2020 besloot Annerieke ‘Ondersteboven’ in eigen beheer uit te geven, zodat zij 10% van de opbrengt aan de Rogier Hulst Foundation kan schenken.
 
In 2019 nam Annerieke afscheid van de zorg om zich geheel aan het geven van lezingen en het schrijven van boeken te wijden. Dit jaar begon zij haar bedrijf Boek & Art www.boekenart.nl In mei 2021 verscheen haar verhalenbundel ‘WoestHaar en Riek’.
 
Binnen haar bedrijf helpt Annerieke mensen die worstelen met het schrijven van hun verhaal. Haar motto: ‘Ieder verhaal mag er zijn, iedere schrijver is uniek en ieder schrijfproces verdient een analyse op maat’
 
Voor meer informatie: anneriekedevries@kpnplanet.nl