WE KUNNEN EXTRA HULP GOED GEBRUIKEN!

Rogier Hulst Foundation
De Rogier Hulst Foundation heeft ambitieuze plannen voor jongeren en ouders; op het vlak van preventie, samen delen samen helen, onderzoek etc. Hiervoor geldt dat veel inzet nodig is. Vele handen maken licht werk.
 
De Rogier Hulst Foundation kan vrijwilligers die zich in willen zetten op de volgende gebieden goed gebruiken:
 
Bestuurssecretaris:
Deze ondersteunt het bestuur (1 à 1 ½ dag per week) bij de voorbereiding én uitvoering van een aantal activiteiten voor jongeren en ouders. De bestuurssecretaris schrijft hiervoor korte en puntige stukken, maakt planningen en coördineert daarna de uitvoering.
 
Voorlichters:
Het geven van voorlichting op scholen is een kerntaak van de Foundation. Om inpact te hebben zijn er tientallen voorlichters nodig.
 
Trainers:
Voor het geven van voorlichting moet lesmateriaal verder op maat worden gemaakt. Daarna moeten de voorlichters hierin worden getraind. Heel belangrijk dat de voorlichters hierdoor goed voorbereid op pad kunnen gaan.
 
Begeleiders van studenten
Deze zijn enigszins thuis in de wereld van onderzoek en hebben ervaring in het begeleiden van studenten op hogescholen of universiteiten.
 
Bent u geïnteresseerd om een bijdrage te leveren? Neem dan contact op. Post- en mailadres zijn te vinden op de contact-pagina van de website.